Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

Ben X

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben X

Ben X (2007)

Vizyon Tarihi: 25 Temmuz 2008

Oyuncular: Greg Timmermans,Laura Verlinden,Marijke Pinoy,Pol Goossen,Titus De Voogdt,Maarten Claeyssens,Tania Van der Sanden

Yönetmen: Nic Balthazar

Senaryo : Nic Balthazar

Müzik: Praga Khan

Görüntü Yönetmeni: Lou Berghmans

Tür: Dram

Yapım: Belçika, Hollanda 2007 93 Dakika (Renkli)

Nic Balthazar’ın yönetmenliğini üstlendiği "Ben X", Greg Timmermans, Laura Verlinden, Marijke Pinoy ile Pol Goossen'i biraraya getiriyor

Ben kimseye benzemez Kendine has bir dünyası, o dünyayı kaplayan ArchLord adlı bir internet oyunu ve o oyunda saygı duyulan çok güçlü bir karakteri vardır Oyunda edindiği tecrübeleri gerçek hayata aktarma hayali kurar Ama gerçek dünyada okul, her gün karşılaştığı zorbalıklarla cehennem gibidir Bu durumdan kurtulmak için bir plan yapar, ama oyunda tanıştığı Scarlite adlı kızla gerçek hayatta da karşılaşmayı planlamamıştır Belçika’nın bu yılki Oscar adayı olan ve yenilikçi tarzıyla dikkat çeken bu ilk film, yönetmeninin kendi romanından uyarlanmış Aynı romandan esinlenilerek tasarlanan ArchLord, internet üzerinden oynanmaya devam ediyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com