Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adım, cehenneme, descent, part

Cehenneme Bir Adım 2 - The Descent: Part 2

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cehenneme Bir Adım 2 - The Descent: Part 2

Cehenneme Bir Adım 2 - The Descent: Part 2 - Cehenneme Bir Adım 2 2009 - Cehenneme Bir Adım 2 Vizyon Tarihi - Cehenneme Bir Adım 2 Film Konusu - Cehenneme Bir Adım 2 Film Özet - Cehenneme Bir Adım 2 Trailer

Cehenneme Bir Adım 2 2009

Gösterim Tarihi: 19 Şubat 2010

Oyuncular: Natalie Jackson Mendoza,MyAnna Buring,Nora-jane Noone

Alex Reid,Joshua Dallas

Yönetmen: Jon Harris

Senaryo: James Mccarthy, James Watkins, J Blakeson

Yapımcı: Christian Colson, Neil Marshall, Diarmuid Mckeown

Ivana Mackinnon, Paul Ritchie, Paul Smith

Görüntü Yönetmeni: Sam McCurdy

Müzik: David Julyan

Tür: Gerilim, Korku, Macera

Yapım: 2009 ~ İngiltere

2005 yılında beğeni toplayan The Descent (Cehenneme Bir Adım) adlı korku filminin ikincisi yolda Sonbahar’da vizyona girecek filmi ilk yapımın editörü Jon Harris yönetiyor Bu, genç yönetmenin ilk uzun metraj yönetmenlik deneyimi olacak Harris, The Descent’in ardından geride kalan 4 yılda Stardust, Eden Lake gibi iki başarılı filmin de kurgusunu yapmıştı

İngiltere ve İskoçya’da çekimleri tamamlanan film, ilk filmin bittiği yerden başlıyor ve Sarah arkadaşlarını yitirdiği labirentlerle dolu o korkunç mağaradan çıkmayı başardığında korkudan delirmek üzeredir Başına neler geldiğini ilgili yerlere duyurur Bu durumla ilgilenen bilim adamları mağarayı incelemeye karar verirler Ama işin kötüsü Sarah yolu biliyordur ve o mağaraya geri dönmek zorundadır

The Descent: Part 2 Trailer

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com