![]() |
Cehenneme Bir Adım 2 - The Descent: Part 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cehenneme Bir Adım 2 - The Descent: Part 2Cehenneme Bir Adım 2 - The Descent: Part 2 - Cehenneme Bir Adım 2 2009 - Cehenneme Bir Adım 2 Vizyon Tarihi - Cehenneme Bir Adım 2 Film Konusu - Cehenneme Bir Adım 2 Film Özet - Cehenneme Bir Adım 2 Trailer Cehenneme Bir Adım 2 2009 Gösterim Tarihi: 19 Şubat 2010 Oyuncular: Natalie Jackson Mendoza,MyAnna Buring,Nora-jane Noone Alex Reid,Joshua Dallas Yönetmen: Jon Harris Senaryo: James Mccarthy, James Watkins, J Blakeson Yapımcı: Christian Colson, Neil Marshall, Diarmuid Mckeown Ivana Mackinnon, Paul Ritchie, Paul Smith Görüntü Yönetmeni: Sam McCurdy Müzik: David Julyan Tür: Gerilim, Korku, Macera Yapım: 2009 ~ İngiltere 2005 yılında beğeni toplayan The Descent (Cehenneme Bir Adım) adlı korku filminin ikincisi yolda ![]() ![]() ![]() ![]() İngiltere ve İskoçya’da çekimleri tamamlanan film, ilk filmin bittiği yerden başlıyor ve Sarah arkadaşlarını yitirdiği labirentlerle dolu o korkunç mağaradan çıkmayı başardığında korkudan delirmek üzeredir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() The Descent: Part 2 Trailer |
![]() |
![]() |
|