![]() |
Aşk İksiri The Mistress Of Spices |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk İksiri The Mistress Of SpicesYönetmen: Paul Mayeda Berges Tür: Romantik / Dram Oyuncular: Dylan McDermott, Aishwarya Rai, Nitin Ganatra, Ayesha Dharker, Sonny Gill Dulay Senaryo: Gurinder Chadha, Paul Mayeda Berges Görüntü Yönetmeni: Santosh Sivan Müzik: Craig Pruess Yapım: 2005, ABD / İngiltere Dağıtım: Bir Film Gösterim Tarihi: 2 Şubat 2007 Süre: 1 saat, 36 dk ![]() Özet:Aşk İksiri baharatların sihirli dünyasında büyümüş genç ve güzel bir kadın olan Tilo;nun düştüğü ikilemlerle ilgili büyüleyici ve aynı zamanda şehvet dolu bir masal ![]() İhtiyacı olanlara yardım etmesi beklenirken, Tilo insanların geçmişlerini ve geleceklerini görmeye başlar ![]() Tilo San Franciscoda bulunan SPICE BAZAAR; (;Baharat Çarşısı) adında küçük bir mağazada çalışmaktadır ![]() Kapısını çalan kimseyi geri çevirmeden, baharatların yardımıyla en iyi ilacı bulmaktadır ![]() ![]() Yakışıklı ve gizemli bir mimar olan Doug, motosikletiyle Tilonun mağazasının önünde kaza yapar ![]() ![]() ![]() Hayatta başkalarına yardım etmekten daha fazlasının olduğunu anlamaya başlar ![]() ![]() ![]() Ne kadar karşı koyarsa koysun, Dougun ısrarcı, dürüst ve arkadaşça tutumu, onları birbirlerine daha da yaklaştırır ![]() ![]() ![]() ![]() Tilo bir yandan yaptığı işi sürdürerek insanlara yardım etmek istemekte, bir yandan da aşkı yaşamak istemektedir ![]() ![]() Tilo, geçmişi, arkadaşları, arzuları ve tabii ki baharatları arasında sıkışıp kalmıştır ![]() |
![]() |
![]() |
|