![]() |
Müzede Bir Gece |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müzede Bir Gece![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Night at the Museum Vizyona Giriş Tarihi 29 ![]() ![]() Türü Aksiyon Ülke ABD Süresi ve Yapım Yılı dakika - 2006 Yönetmeni Shawn Levy Oyuncular Ben Stiller Carla Gugino Dick Van Dyke Mickey Rooney Senaryo Ben Garant, Thomas Lennon Müzik Alan Silvestri Görüntü Yönetmeni Guillermo Navarro Tarihin koridorlarında kaos var Müzede Bir Gecede, Ulusal Tarih Müzesinin yeni gece bekçisi Larry Daley, asıl maceranın tüm ziyaretçiler evlerine gittiklerinde başladığına tanık oluyor ![]() Hayatı boyunca fantastik maceralar peşinde koşmuş olan Larry, bunun kendisine hiçbir şey sağlamadığını; aksine bu yüzden işssiz kalıp oğlunu göremeyecek duruma geldiğini fark ettiğinde gerçek bir iş arayışına girer ![]() ![]() ![]() Ulusal Tarih Müzesinde bulduğu gece bekçiliği işindeki ilk gecesinde, büyükçe bir el feneri ve aşırı kullanılmaktan yıpranmış bir kullanım kılavuzuyla kaca müzede tek başına olduğunu düşündüğü sırada, salonlardaki tüm yaratıkların teker teker canlanmasına şahit olur ![]() Korkunç yaratık T-Rex, Hun İmparatoru Atilla, kaplanlar, maymunlar, kısacası bir müzede tarihe karıştığını düşündüğünüz her şey tek tek koridorlarda dolaşmaya başladığında, tarih sayfalarından çıkan yüzlerce karakterden sadece Teddy Roosevelt ona bu kaosun sebebini ve onu çözme yolunu gösterecektir ![]() Yine işsiz kalıp oğlu Nicki görememekten korkan Larrynin, müzeye zarar gelmesini engelemeye çalışmaktan başka çaresi yoktur Her çocuğun rüyası olabilecek bir macera Shawn Levynin yönettiği aksiyon komedi filmi Müzede Bir Gecenin başrollerini Ben Stiller (Larry Daley), Carla Gugino (Rebecca), Dick Van Dyke (Cecil), Patrick Gallagher (Attila) ve Robin Williams (Teddy Roosevelt) paylaşmış ![]() ![]() ![]() Yönetmen Levy, Eminim hepimiz bir müzeyi gezerken yanından geçtiğiniz heykelin sizi gözleriyle takip ettiği hissine kapılmışsınızdır ![]() ![]() Larry karakterini canlandıran Stiller ise şunları söylüyor: Bu filme kaynak olan fikri çok sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|