Aşk Geliyorum Demez |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşk Geliyorum DemezAşk Geliyorum Demez - Aşk Geliyorum Demez 2009 - Aşk Geliyorum Demez Filmi - Aşk Geliyorum Demez Film Konusu - Aşk Geliyorum Demez Vizyon Tarihi - Tolgahan Sayışman - Bergüzar Korel Aşk Geliyorum Demez 2009 Vizyon Tarihi: 6 Kasım 2009 Oyuncular: Bergüzar Korel, Tolgahan Sayışman, Zeki Alasya Altan Erkekli, Altan Gördüm Yönetmen: Murat Şeker Yapımcı Firma: Tims Productions, Sugarworkz Film Filmin Türü: Romantik, Komedi Yapım Yılı: 2009 - Türkiye Filmin Süresi: 95 dakika Dağıtıcı Firma : Tiglon Film Murat Şeker’in yönettiği ve Bergüzar Korel, Tolgahan Sayışman, Zeki Alasya ile Altan Erkekli’nin oynadığı Aşk Geliyorum Demez, 06 Kasım 2009’da Tiglon Film dağıtımıyla Tims Productions - Sugarworkz Film tarafından vizyona çıkarılıyor Film, bir han esnafının hikâyesini anlatıyor Ali, handaki esnaflardan birinin yakışıklı ve çapkın oğludur Gözde ise hanı satın alan zengin müteahhidin, yardımsever, doğaya ve hayvanlara düşkün kızıdır Müteahhit, hanı satın alır ve yıkıp alışveriş merkezi yapmaya karar verince, esnaf Ali’den Gözde’yi etkileyerek hanı kurtarmasını ister Bir yardım gecesinde tanışan Ali ile Gözde birbirlerinden çok etkilenirler, komik ve romantik bir hikâye başlar |
|