Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gördüm, şeytanı

Şeytanı Gördüm

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şeytanı Gördüm

Şeytanı Gördüm - Şeytanı Gördüm Filmi - Akmareul boattda 2011 - Akmareul boattda Yönetmeni - Akmareul boattda Oyuncuları - Şeytanı Gördüm Özet

Yapım:

2010 ~ GüneyKore

Tür:

Aksiyon, Dram, Gerilim, Korku, Suç

Yönetmen:

Ji-woon Kim

Oyuncular:

Byung-hun Lee, Min-sik Choi, Bo-ra Nam, Byeong-hee Yun, Chae-yeong Yun, chun ho jin, Gook-hwan Jeon, Ho-jin Jeon, ın-seo Kim, Jun-hyeok Lee, Myeong-su Choi, San-ha Oh, Song-yi Han, Yun-seo Kim

Senaryo:

Park Hoon-jeong-ı

Yapımcı:

Hyeon-wu Kim

Görüntü Yönetmeni:

Mogae Lee

Müzik:

Mogg

Filmin Websitesi:
wwwisawthedevilcokr

Süre:

2 saat 24 dk

Gösterim Tarihi:

06 Mayıs 2011 (Türkiye)

29 Nisan 2011 (İngiltere)

06 Temmuz 2011 (Fransa)

Filmin Konusu

Zevk için öldüren bir psikopatla bir gizli ajan arasındaki kedi-fare oyununu izleyen bir intikam filmi Şeytani zekâsıyla dehşetengiz cinayetler işleyen, kurbanları arasında çocuklar bile bulunan seri katil Kyung-chul'u polis bir türlü yakalayamaz Ancak, emekli bir polisin kızı öldürüldüğünde, kızın nişanlısı, gizli ajan Dae-hoon, katili kendi bulup cezalandırmaya karar verir İntikamı kanlı olacaktır, bir canavara dönüşse bile

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com