![]() |
Yüreğine Sor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğine SorYüreğine Sor - Yüreğine Sor 2009 - Yüreğine Sor Filmi - Yüreğine Sor Vizyon Tarihi - Yüreğine Sor Film Konusu - Yüreğine Sor Oyuncuları Yüreğine Sor 2009 Gösterim Tarihi: 20 Mart 2010 Oyuncular: Tuba Büyüküstün,Ayla Algan,Civan Canova Hakan Karahan,Tomris Oğuzalp Yönetmen: Yusuf Kurçenli Senaryo: Yusuf Kurçenli Görüntü Yönetmeni: Colin Mounier Yapım: 2009, 2010 ~ Türkiye Tür: Dram Doğu Karadeniz’de yaşanan bir aşk hikayesi için Laz Kızı olan Tuba Büyüküstün ile Sevdaya Durmak filminin çekimleri sürüyor ![]() Yusuf Kurçenli’nin yazıp yönettiği “Sevdaya Durmak” adlı sinema filminde başrolü üstlenen Tuba Büyüküstün, rolün hakkını vermek için zorlu bir hazırlık süreci geçirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yüreğine Sor |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğine SorSevdaya Durmak Filmi Hakkında Hürriyet Röportajı Bu sizin bir sinema filminde ilk başrolünüz, öncelikle hayırlı olsun diyelim ![]() - Osmanlı’nın son dönemlerinde Doğu Karadeniz’de yaşanan bir aşk hikayesi anlatılıyor bu filmde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu aşktaki engel ne? Esma’ya aşık olan ikinci genç mi? - Hayır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu filmde sizi çeken neydi? - Senaryonun yalınlığını çok beğendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha önce Karadeniz’e gelmiş miydiniz? - Hayır, hiç gelmemiştim, Karadeniz insanını hiç bilmiyordum ![]() DİN FARKI AŞKA ENGEL DEĞİL Rolünüze nasıl hazırlandınız? Daha Rize’ye gelmeden önce, ıstanbul’da çalışmaya başladık ![]() ![]() ![]() ![]() Zorlandınız mı peki? - Kısa sürede yeni şeyler öğrenmek çok zor ![]() ![]() ![]() ![]() Esma karakteri filmde iki erkek arasında mı kalıyor? - Esma ile Mustafa birbirini seviyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaten aranızda bir din engeli varmış ![]() ![]() ![]() - Aslında Mustafa farkında ama ben farkında değilim bunun ![]() ![]() ![]() Din farkı, aşka engel mi sizce? - Bana göre değil, ama insanlık tarihinin her evresinde aşkta engeller vardır ![]() ![]() ![]() HORON DENİNCE KENDİMİ TUTAMIYORUM Bu sinemada ilk başrol deneyiminiz ve sonuçta bütün bir kariyer bunun üzerine kurulacak ![]() ![]() ![]() - Evet, bu benim için bir başlangıç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadrodaki isimleri baktıkça dehşete kapılmıyor musunuz? - Şanslıyım ki her set benim için bir okul gibi ![]() ![]() ![]() Çekimler nasıl geçiyor? - İlk günden beri sorunlar yakamdan düşmedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Horonu iyice öğrendiniz mi? - Horon denince artık yerimde duramıyorum, hemen kalkıp oynuyorum ![]() DÜNYAYA AÇILDIĞIMI HİÇ DÜŞÜNMÜYORUM Rol aldığınız diziler sayesinde Arap dünyasında da büyük ün kazanmıştınız ![]() - Evet, hâlâ devam ediyor ![]() ![]() Yurtdışına açılmak denince akla Amerika ya da Avrupa gelir ![]() - Kendimi dünyaya açılmış gibi hissetmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() "MAY FAIR LADY"NİN TÜRK VERSİYONUNDA OYNAYACAĞIM Ocak ayında da yeni dizi çekiminiz başlıyormuş ![]() ![]() ![]() - Evet, Tomris Giritlioğlu bana karşı koyamayacağım bir rol teklif etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Audrey Hepburn’ü sever miydiniz? - Bayılırım ![]() ![]() ![]() ![]() İstanbul’da mı çekilecek dizi peki? - Evet, İstanbul’da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|