Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gerçek, hikaye, hopkinsden

Hopkins'den Gerçek Bir Hikaye

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hopkins'den Gerçek Bir Hikaye

Ünlü aktör Anthony Hopkins'in başrolünü üstlendiği 'The World's Fastest Indian' adlı film, gerçek bir hikayeyi anlatıyor Gençlik hayallerinin kaybolmasına izin vermeyen Burt Munro'yü canlandıran Hopkins, dünya hız rekoru efsanesini yeniden canlandırıyor

Yaşamı boyunca klasik motorsikletini mükemmelleştimeye çalışan Munro, dünyanın bir ucundan Utah'taki Bonneville tuz çöllerine motorunu denemek için yola çıkar ve karşılaştığı tüm zorluklara rağmen, yeni hız rekorunun sahibi olur

Roger Donaldson'ın hikayeyi senaryolaştırarak yönettiği filmde Diane Ladd, Paul Rodriguez, Aaron Murphy, Bruce Greenwood ve Chris Lawford da rol alıyor

Filmi değerlendiren Anthony Hopkins, "senaryoyu aldığımda biraz şüpheliydim Ama okuduktan sonra 'evet, bunu yapmalıyım' dedim Çünkü çok ilginç bir karakter, farklı yanları var Ve kabul ettim Onlara yeterli parayı sağlamak kaldı, çünkü, yani baktığınızda bu bir çeşit Bruce Willes aksiyonu gibi görünüyordu" dedi

Anthony Hopkins, "zaferlerin zorlu bir mücadele gerektirdiği bir dünyada yaşıyoruz Buna inanmak gerektiğini düşünüyorum Bu iş zordu ama ben asla bırakmadım Hep devam ettim, hep devam ettim" açıklamasında da bulundu

1967 yılında Munro tarafından kırılan dünya rekorunu henüz geçebilen kimse olmadı Film, Türkiye'de 7 nisanda gösterime girecek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com