Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
birakin, çiftlğini, ünlüler

Birakin Ünlüler Çiftlğini

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

ARKADAŞLAR SON ZAMANLARDA SAÇMA SAPAN PROGRAMLAR TÜREDİİZLENME PAYLARI DA ÇOK YÜKSEKDIŞ ÜLKELERDE NE DURUMDA BİLEMİYORUM AMA TÜRKİYEDE ALDI BAŞINI GİDİYOR
DİZİLER HELE,İNANILMAZ YOĞUNLUKTA
SON ZAMANLARDA ÜNLÜLER ÇİFTLİĞİYMİŞ,GELİNİM OLUR MUSUN GİBİ İĞRENÇ ÖTESİ PROGRAMLAR VAR
ARKADAŞLAR BURDAN SESLENİYORUMLÜTFEN İZLEMEYELİMREYTİNG KAZANDIRMAYALIMSALAK SALAK İNSANLARI TIKIYORLAR Bİ YERE(KALİTELİ İNSANLARLA HARMANLAYIP TABİ) HALK DA ONLARA DELİ GİBİ OY VERİYORLARSONRA ÇIKIP,OY VEREN TÜRK HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORLARALLAHAŞKINA,OY VERENLERİN NE KADARI TÜRK HALKINI TEMSİL EDİYOR?
TÜRK HALKI DEJENERE OLUYORDEĞERLERİMİZİ KAYBEDİYORUZ GİTTİKÇEÇOCUKLARIMIZA BÖYLE BİR ÜLKE Mİ EMANET ETMEK İSTERSİNİZ?
YOK ŞU ÜNLÜ ŞUNLA BERABER,YOK KAVGA ETMİŞLERBİZE NE YA!BİZİ BUNLARLA OYALIYORLAR
BUNUN ÖNÜNE GEÇMENİN TEK YOLU BU TİP PROGRAMLARI İZLEMEMEK ARKADAŞLARBİZ TÜRK'ÜZ VE BİZE YAKIŞAN GİBİ YAŞAMALIYIZHAKSIZ MIYIM?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-28-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

KardeLen ßence güzeL ßir nokTaya değindin
Taßiiki ßunLarda oLcak TeLevizyoncuLuk sekTöründe reyTin için her şeyi yaparLar fakaT ßu kadarı da çok fazLa meseLa ßi show Tv eskiden güzeL programLar yayınLardı ama arTık hiç izLemiyorum ne zaman açsam geLinim oLurmusun yarışması ewdede izLeTmiyorum da arTık
yani ßir yarışma oLur ama ßu kadar da oLmaz hep aynı yayın hep aynı yayın koLay yoLdan para kazanma yoLunu ßuLmuş miLLet, çıkarT ßir yarışma wer ßi mesaj numarası sonra aksın paraLar ßu işLerLe iLgiLenenLer ßoş insanlar ew hanımları gißi işi gücü oLmayanLar
we ßu Tuzağada düşüyorLar, aLdanmamaLıyız sana hak weriyorum arTık eski zevkLi yayınLar kaLmadı piyasada ßen ewde izLediğim Tek kanaL sTv
ßu dur yani

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com