![]() |
Cehenneme Bir Adim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cehenneme Bir AdimCEHENNEME BİR ADIM ![]() Orjinal Adı: The Descent Yönetmen: Neil Marshall Oyuncular: Shauna Macdonald, Natalie Mendoza, Alex Reid, Saskia Mulder, Nora Jane Senaryo: Neil Marshall Görüntü Yönetmeni: Sam McCurdy Müzik: David Julyan Kurgu: Jon Harris Tür: Korku - Gerilim - Macera Süre: 99 Dk ![]() Yapım: 2006 - İngiltere Dağıtımcı: Özen Film Gösterim tarihi: 21 Nisan 2006 Editörün Notu: Neil Marshall'ın 2002 yapımı "Dog Soldiers"ının ardından ikinci filmi olan "The Descent" (Cehenneme Bir Adım) İngiliz Sinema yazarları Birliği tarafından 'Yılın En iyi Korku Filmi' olarak değerlendirildi ![]() Konu: Mağara inişi yapacakları korkusuz bir tatil için bir araya gelen altı kız arkadaş, Applachian Dağları'ndaki bir mağara sisteminin derinliklerinde kendilerini aç ve saldırgan yaratıkların avı olarak bulurlar ![]() Beklenmedik bir kayanın düşüşü girdikleri mağarada çıkış yollarını kapatır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() korku gerilim sevenler için güzel bir filme benziyo ama ben hoşlanmadım |
![]() |
![]() |
|