Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayna, maceraları, pamuk, prensesin, söyle

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana

Pamuk Prenses'in Maceraları Ayna Ayna Söyle Bana 2012 - Pamuk Prenses'in Maceraları Ayna Ayna Söyle Bana Fragman - Pamuk Prenses'in Maceraları Fragmanı İzle - Pamuk Prenses'in Maceraları Filmi - Pamuk Prenses'in Maceraları Oyuncular

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana 2012

Vizyon tarihi: 16 Mart 2012

Yönetmen: Tarsem Singh

Oyuncular: Lily Collins, Julia Roberts, Armie Hammer, Nathan Lane

Senarist: Melisa Wallack

Orijinal adı: Mirror Mirror

Tür: Fantastik

Yapım yılı: 2012 ABD

Dağıtımcı: Pinema

Bu bildiğiniz Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler masalından biraz farklı, biraz çılgın, biraz masalın söylenmemiş tarafını anlatan bir uyarlama En son Ölümsüzler ile seyrettiğimiz yönetmen Tarsem Singh'ın son işi olan yapım, kötü niyetli bir cadının (Julia Roberts), güzeller güzeli Pamuk Prensesi (Lily Collins) sürgüne gönderip, krallığın başına geçmesi bol mizahi bir dille aktarılıyor

Pamuk Prenses, ormanda tanıştığı Yedi Cücelerin yardımıyla tacını geri almayı başarabilecek mi? Peki Kötü Kraliçe Prens Andrew'u (Armie Hammer) kendisine aşık edip, evlenmeyi başarabilecek mi?

Bu farklı uyarlama en çok Julia Roberts'ın mizah yüklü oyunculuğu ile öne çıkıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com