Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
town

The Town

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

The Town

The Town konusu - 2010 filmleri - The Town afişi - The Town resimleri - The Town oyuncuları

Yönetmen

Ben Affleck

Senaryo

Chuck Hogan

Ben Affleck

Peter Craig

Görüntü Yönetmeni

Robert Elswit

Müzik

David Buckley

Harry Gregson-Williams

Oyuncu Rol

Ben Affleck Doug MacRay

Blake Lively Krista

Jon Hamm Adam Frawley

Jeremy Renner Jem

Pete Postlethwaite

Rebecca Hall Claire

Chris Cooper

Titus Welliver Dino

Slaine Gloansy

Brian Scannell Henry

Ed O'Keefe Morton

Mark Berglund Eric

Nicholas Cairis FBI Agent

Jeff Martineau Car Driver

Gary Galone Internal Affairs Officer

Gösterim:

26 Kasım 2010 (Türkiye)

10 Eylül 2010 (ABD)

23 Eylül 2010 (Almanya)

Konusu:

Doug, istedikleri ne varsa çalan ve ortalığı silip süpüren bir hırsız çetesinin ismi konmamış lideridir O güne kadar Doug ve takımı arasında herhangi bir sorun yaşanmamıştır Ancak yaptıkları son banka soygunu tüm dengeleri değiştirecektir, çünkü aralarında rehine aldıkları banka müdürü Claire vardır

Claire en başta kaçırılmasından büyük endişe duyar İlk korkuyu atlattıktan sonra ise Doug'dan hoşlanmaya başlar Birbirleri arasında bir çekim alanı başlayan Doug ve Claire'in ilişkisi çetenin huzurunu kaçıracaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com