![]() |
Barbunyalı Dip |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barbunyalı DipMalzemeler : • 450 gr ![]() • 1/2 su bardağı salsa sosu • 2 ad ![]() • 2 ad ![]() • 1/2 su bardağı süzme yoğurt • 1 diş sarmısak • 1 su bardağı doğranmış domates • 1-2 ad ![]() • 1/4 su bardağı rendelenmiş çedar peyniri • Tuz Hazırlanışı : Kırmızı ve yeşil biberleri ocakta yada fırının ızgara bölümünde közleyin ![]() ![]() Salsa sosu ve haşlanmış barbunyaları blenderde iyice parçalayın ![]() ![]() ![]() ![]() Sarmısağı ezip süzme yoğurt ve yarım çay kaşığı kadar tuz ile karıştırın ![]() ![]() Servis yaparken üzerine küçük küçük kesilmiş domates, yeşil soğan ve peyniri dökün ![]() ![]() Notlar: Hazır yufka alıp elinizle küçük küçük koparıp fırın tepsisine üst üste gelmeyecek şekilde yağlamadan koyun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|