Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
domatesli, enginar, kalbi

Domatesli Enginar Kalbi

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Domatesli Enginar Kalbi



Enginar Kalbi Nasıl Pişirilir - Enginar Kalbi Tarifi - Enginar Kalbi Yapılışı


Malzemeler


2 kavanoz Tat Enginar Kalbi

1 kavanoz Tat "Şakşuka" Kızartma Sosu

1/2 kavanoz Tat Garnitür

3 yemek kaşığı zeytinyağı

3 dış sarımsak

1/2 adet limonun suyu

1/2 demet dereotu

1/2 su bardağı su

Tuz

Karabiber


Tarifi


Yayvan bir tencerede zeytinyağını kızdırıp içine kıyılmış sarımsak, Tat Enginar Kalbi, yarım kavanoz Tat Garnitür ve limon suyunu koyup karıştırınız Daha sonra üzerine Tat "Şakşuka" Kızartma Sosu, kıyılmış dereotu, su, tuz ve karabiberi ilave edip bir süre pişiriniz Servis tabağına alıp taze dereotu yaprakları ile süsledikten sonra ılık olarak servis ediniz




alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.