![]() |
Ekmek Üstünde Kremalı Mantar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ekmek Üstünde Kremalı MantarKremalı Mantar Nasıl Pişirilir - Kremalı Mantar Tarifi Malzemeler 2 ekmek dilimi 1 su bardağı tuzsuz tavuk suyu ya da sebze suyu 1 tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu 175 g mantar (yıkanıp süzüldükten sonra, iyice kurulanmış) 2 çorba kaşığı krema bir tutam tuz bir tutam taze çekilmiş karabiber 1/2 tatlı kaşığı hardal 1/2 tatlı kaşığı hardal tohumu Hazırlanışı Ekmek dilimlerinin birer yüzünü kızartıp, bir kenara bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() Tenceredeki suyu kaynatmaya devam edip, buharlaşarak 2 çorba kaşığı kadar kalınca, kremayı katın ![]() ![]() Önce fırınınızın ızgarasını yakın ![]() Tencereyi ateşten alarakjmantarlı karışımı ekmek dilimlerinin kızarmamış tarafına yayın ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|