Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
aperatifler, çörek, otlu

Çörek Otlu Aperatifler

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çörek Otlu Aperatifler



Çörek Otlu Aperatifler hakkinda bilgiler




Malzemeler,

Yarım paket margarin

1 su bardağı yoğurt

2 adet yumurta

1 paket kabartma tozu

Yarım bardak çörek otu

Bir tutam tuz

Aldığı kadar un
Hazırlanışı,

Bir yumurtanın akı hariç, tüm malzemeyi derin bir kasenin içine alın

Yeteri kadar un ekleyip, yumuşak bir hamur elde edin

Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizle yuvarlayın

Yuvarladığınız hamurları önce yumurta akına daha sonra çörek otuna batırın

Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin

175 derecelik fırında yaklaşık 25-30 dakika pişirin

Hafif soğuduktan sonra servis yapın

Afiyet Olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.