Çörek Otlu Aperatifler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çörek Otlu AperatiflerÇörek Otlu Aperatifler hakkinda bilgiler Malzemeler, Yarım paket margarin 1 su bardağı yoğurt 2 adet yumurta 1 paket kabartma tozu Yarım bardak çörek otu Bir tutam tuz Aldığı kadar un Hazırlanışı, Bir yumurtanın akı hariç, tüm malzemeyi derin bir kasenin içine alın ![]() Yeteri kadar un ekleyip, yumuşak bir hamur elde edin ![]() Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizle yuvarlayın ![]() Yuvarladığınız hamurları önce yumurta akına daha sonra çörek otuna batırın ![]() Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin ![]() 175 derecelik fırında yaklaşık 25-30 dakika pişirin ![]() Hafif soğuduktan sonra servis yapın ![]() Afiyet Olsun |
|
|
|