![]() |
Dömi-Glas Sos (6 Su Bardağı) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dömi-Glas Sos (6 Su Bardağı)Malzemeler 800 gr İspanyol Sosu (2 su bardağı) 1 Kg (5 Su Bardağı) Et Suyu 2 Çorba Kaşığı Mantar (Kıyılmış) 5 Çorba Kaşığı Kırmızı Şarap Yemeğin Tarifi Bu klasik Fransız sosu genellikle öteki sosların yapılmasında ana madde olarak kullanılır ![]() ![]() İspanyol sosunu, et suyunu ve mantarları büyük bir tencereye koyunuz ![]() Tenceredeki karışımı, orta ateşte kaynatınız ![]() ![]() Tenceredeki sosu dibine tülbent döşenmiş süzgeçten geçirerek bir sosluğa süzüp servis ediniz ![]() |
![]() |
![]() |
|