![]() |
Kuru Fasulye Bastısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuru Fasulye Bastısı![]() Malzemeler : 1 ![]() ![]() 1/2 kg ![]() 100 gr ![]() 1 yemek kaşığı tereyağı 2 baş soğan Kırmızıbiber, tuz Karabiber Tarifi: Soğanları temizleyip yemeklik kıyın ![]() ![]() Dilimlenmiş pastırmayı ilave edip 1-2 dakika daha kavurmaya devam edin ![]() ![]() Tencereye yemeğin üstünü örtecek kadar et suyu ve su koyun ![]() Kırmızıbiber ve biraz şeker ilave edip karıştırdıktan sonra kapağı kapatıp orta hararetii ocakta suyunu çekinceye kadar pişirin ![]() Yemeğin tuzunu ateşten indirmeye yakın atın ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|