Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
etli, kapuska

Etli Kapuska

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etli Kapuska



Malzemeler


Kırmızı biber, tuz, karabiber

Ufak bir lahana

500 gr kemiksiz kuzu eti

250 gr soğan

125 gr margarin

2 yemek kaşığı salça

250 gr su



Yapılışı


Margarini bir tencerede eritip, kabukları ayıklanmış ve zar halinde kesilmiş soğanı yağa katıp kavurunEti ve salçayı da arasına katıp kavurmaya devam edinLahanayı yıkayıp yaprak yaprak ayıkladıktan sonra bunları ince ince kıyın ve kavrulan karışımın içine katınSuyu da üzerine döktükten sonra 1 saat kadar pişirip, servis edebilirsiniz Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.