![]() |
Vinaigrette Soslu Taze Kuşkonmaz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vinaigrette Soslu Taze KuşkonmazMALZEMELER 1 kg taze kuşkonmaz Sos için: 1 su bardağı zeytinyağı 1 su bardağı sirke 2 adet kuru soğan (ince doğranmış) 4 adet kornişon turşu (înce kıyılmış), 1 demet maydanoz (ince kıyılmış), 25 adet kapari 1 adet konserve kırmızı biber (ince kesilmiş), bir miktar hardal, toz şeker, beyaz toz biber HAZIRLANIŞI Kuşkonmazları soyun ![]() Mutfak ipi ile demet yaparak bir tencereye alın ![]() Üzerine su, limon suyu ve tuz ekleyin ![]() Kuşkonmazlar pişene dek haşlayın ![]() Sos için malzemeleri karıştırın ![]() Hazırladığınız bu sosu kuşkonmaz demetlerinin üzerine döküp servis yapın ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|