![]() |
Anneannemin Elbasanı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anneannemin ElbasanıMALZEMELER 1 kg kuzu kol (iri parçalanmış) 1 çay kaşığı pul biber 2 adet kuru soğan 1 yemek kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı tuz, karabiber Sebze sotesi için; 2 adet kabak 2 adet havuç 1 çay kaşığı tereyağı Sosu için; 2 adet yumurta 1 su bardağı un 1 su bardağı yoğurt 1 çay bardağı et suyu 1 çay kaşığı tuz HAZIRLANIŞI Bir tencerede et, tereyağı ve ince kıyılmış kuru soğanı hafifçe kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etler fırında pişerken sebze sotesini hazırlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|