![]() |
Elmalı Ştrudel |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elmalı ŞtrudelMALZEMELER 12 adet milföy hamuru 100 gr ![]() 85 gr ![]() 2 çay kaşığı brandy 5 adet elma 3 adet ekşi yeşil elma 4 yemek kaşığı kahverengi şeker 2 çay kaşığı tarçın 1 adet limon 1 adet limon rendesi 1 yemek kaşığı galeta unu 1 su bardağı dövülmüş ceviz HAZIRLANIŞI Üzümü brandy ve suyun içinde 15 dakika bekletin ![]() Elmaları ince ince dilimleyip tencereye alın ![]() ![]() ![]() Milföy hamurlarını üst üste koyup aralarına eritilmiş tereyağ sürün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|