Fransız Sandviç |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fransız Sandviçfransız sandviç tarifi - kahvaltılıklar - kahvaltıda yapılabilecek tarifler - sandviç tarifleri Fransız sandviç 4 kişilik Pişirme Süresi:5 dk Hazırlama Süresi:20 dk Fransız sandviç malzemeleri 8 dilim tost ekmeği 100 gr dilimlenmiş kaşarpeyniri 1 yumurta 1 çay bardağı süt 1 çorba kaşığı hardal 1 çorba kaşığı tereyağı Kızartmak için sıvıyağ Tuz, karabiber, kekik Fransız sandviç hazırlanışı Tost ekmeklerini ve kaşarpeyniri dilimlerini su bardağı ağzıyla yuvarlak kesin Ekmeklerin bir yüzünü tereyağı ile yağlayıp peynirleri yerleştirin Üzerlerine hardal sürün Kalan ekmek dilimlerini üzerlerine kapatıp kürdanla sabitleyin Sıvıyağı tavada kızdırın Süt, yumurta, tuz, karabiber ve kekiği bir kâsede karıştırın Sandviçleri bu karışıma batırıp önlü arkalı kızartın Servis tabaklarına alıp sıcak olarak servis yapın Afiyet olsun Fransız sandviç artık hazır, afiyet olsun |
|