Pofuduk Kumpir |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pofuduk KumpirPofuduk Kumpir Tarifi - Pofuduk Kumpir Yapılışı - Pofuduk Kumpir Nasıl Yapılır - Pofuduk Kumpir Malzemeleri Malzemeler : 4 Haşlanmış Patates 1 Çay B Bezelye 1 Haşlanmış Havuç 2 Çorba K Tereyağı 60 Gr Kaşar Peyniri Tuz Karabiber Üzeri İçin: 1 Kase Kornişon Turşu 3 Sosis Mayonez Ketçap Hazirlanisi : Patatesi karıştırma kabına rendeliyoruz Havucu küp küp doğrayıp ekliyoruz Bezelye ve tereyağı katıyoruz Kaşarı rendeliyoruz Tuz ve karabiber katıp karıştırıyoruz Üzeri için, sosis ve kornişon turşuyu doğruyoruz Patates harcımızdan limon büyüklüğünde parçalar kopartıp yuvarlıyoruz Ortasını biraz içe doğru bastırıp çanak şeklini veriyoruz Yağlanmış fırın tepsisine diziyoruz Ortasına doğranmış sosislerden koyuyoruz Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 - 15 dakika pişiriyoruz Fırından çıkarttıktan sonra kornişon turşu, mayonez ve ketçap koyup servis ediyoruz |
|