![]() |
Firikli Acur Dolması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Firikli Acur Dolması![]() ![]() ![]() ![]() M a l z e m e l e r * 500 gr ![]() * 1 yemek kaşığı d ![]() * 1 yemek kaşığı biber salçası, * 250 gr ![]() * 250 gr ![]() * 2 kg ![]() * 2 baş kuru soğan, * 1 baş sarımsak, * Kırmızıbiber, karabiber, tuz, * Yeteri kadar su ![]() Not: Malzemeler 6 kişiliktir ![]() ![]() HAZIRLANIŞI: Acurlar yıkanır, başları kesilir, acurun acı kısmı gidene kadar oyulur (oyulurken dile değdirilerek acısına bakılır) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|