![]() |
Sevgiliye.. |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Sevgiliye..Can Dedim Bahar Serdim Yoluna Elim,kolum,nefesim,derdim taş olur benim Ağladıkça ağlarım,yüküm yaş olur benim Gidersen peşin sıra aklım şaş olur benim Can dedim canan dedim bahar serdim yoluna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mümkün değil unutmam kafam hoş olur benim Sanmaki geçer günler dünyam loş olur benim Yanar bir ömür boyu,gönlüm boş olur benim Aşk dedim aşkım dedim bahar serdim yoluna ![]() ![]() ![]() ![]() Sensiz yaşarsam eğer gözüm göl olur benim Gülerek yürüdüğüm yolum çöl olur benim Payıma düşen çiçek renksiz gül olur benim Yar dedim yaren dedim bahar serdim yoluna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey sevgili cananım gönlüm kor olur benim Mecnun'dan beri kalmaz harla hor olur benim Sevmek istesem bile sevgim zor olur benim Zin dedim Leyla dedim bahar serdim yoluna ![]() Kır kalbimin bendini sözüm ah olur benim Sensiz çırpınan kalbim ölmüş şah olur benim Ey en sevgili canım eyvah vah olur benim Gün dedim gece dedim bahar serdim yoluna ![]() ![]() ![]() Vasat |
![]() |
![]() |
|