![]() |
Armut Dolması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Armut DolmasıArmut Dolması Tarifi - Armut Dolması Nasıl Yapılır - Armut Dolması Malzemeleri 3 adet armut 3 çorba kaşığı limon suyu 4 çorba kasığı tozşeker Yarım greyfurt (tercihen kırmızı) 1 adet kivi 8-10 adet siyah üzüm 8-10 adet vişne Yarım çap bardağı pudra şekeri 1 su bardağı vişne 2 çorba kaşığı tozşeker Armutların saplanın kesmeden soyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diğer yandan greyfurtların kabuklarını soyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soğuyan armutları, sapının 2 parmak kadar altından şapka biçiminde kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|