Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kabak, patlıcan, sarma

Patlıcan Ve Kabak Sarma

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Patlıcan Ve Kabak Sarma





Malzemeler :



2 kabak

2 patlican

2yemek kasigi kapari

10 tane kurutulmus domates

500 g labne peyniri

3 yumurta sarisi

bir kac dal biberiye (veya kekik)

tuz,karabiber


Tarifi:




Patlican ve kabaklar ince dilimler halinde uzunlamasina kesilirÜzerilerine firca yardimi ile cok az zeytinyagi sürülür izgaraya dizilip 250 dercede bir kac dakika kizartilir (izgarasi olmayanlar yagda kizartabilirler)


Kapariler ve domates kurulari minik minik dogranirLabnepeyniri ve yumurta sarilari ile karistirilirKapari ve domates eklenirTuz,karabiber,biberiye (veya kekik) serpilir


Bu karisim patlican ve kabak dilimlerine kalinca sürülür ve gevsekce sarilir Hafif yaglanmis firin kabina diklemesine yerlestirilip üzerine bir kac damla zeytinyagi gezdirilip 200 dereceli firinda 20 dakika pisirilir


sicak veya soguk servis edilir



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.