![]() |
Beğendili Biftek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beğendili Biftekbiftek nasıl pişirilir - biftek tarifi - beğendili biftek nasıl yapılır - beğendi nasıl yapılır - hünkar beğendi tarifiMalzeme: 600 gram biftek 1 kahve fincanı mısırözü Yağı 1 tatlı kaşığı kekik Yarım tatlı kaşığı Pulbiber 1 diş sarımsak 1 paket kiraz domates 5 adet sivri biber Beğendi için : 6 adet patlıcan 4 çorba kaşığı mısırözü yağı 2 çorba kaşığı k Un 1,5 su bardağı süt 1 kahve fincanı kaşar peyniri Yeteri kadar Tuz, karabiber Tarifi: Biftek etini ince doğradıktan sonra sıvıyağ, sarmısak, kekik ve pulbiber ile 1-2 saat marine edin ![]() ![]() ![]() Közledikten sonra kabuklarını soyarak, ince ince doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() Ardından tuz, karabiber ve rendelenmiş kaşar peyniri ilave edip karıştırın ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|