![]() |
Parmesan Peynirli Dana Eti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Parmesan Peynirli Dana EtiMalzemeler: - 4 parça dana pirzolası - 4 yemek kaşığı zeytinyağı - ince ince doğranmış 1 küçük kırmızı biber - 1 orta boy kıyılmış soğan - 1 ince doğranmış kereviz kökü - 1 çay kaşığı sarımsak sosu - 250 ml ![]() - 1 yumurta - 1 yemek kaşığı domates salçası - ½ kg ![]() - 1 çay kaşığı toz şeker - ¼ bardak un - 2/3 bardak dolusu ufalanmış bayat ekmek - 2 yemek kaşığı tereyağı - 1,5 bardak dolusu Mozzarella peyniri - 2/3 bardak rendelenmiş Parmesan peyniri - maydonoz - tuz, karabiber Hazırlanışı: Arasına yağlı kağıt koyduğunuz etleri döverek inceltin ![]() ![]() ![]() Kapağını kapatıp ara sıra karıştırarak domates sosunuz koyulaşana kadar pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() Tepsiye dizdiğiniz bifteklere mozzarella peyniri serpin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|