![]() |
Şehriyeli Piliç Kapama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehriyeli Piliç KapamaŞehriyeli Piliç Kapama Tarifi - Şehriyeli Piliç Kapama Yapılışı - Şehriyeli Piliç Kapama Nasıl Yapılır - Şehriyeli Piliç Kapama Malzemeleri MALZEMELER 250 gr ![]() 2 su bardağı şehriye (arpa ve tel şehriye karışık) 1 adet soğan 100 gr ![]() 2 adet sivri biber 1 çorba kaşığı salça Tuz Karabiber Kekik Bir tavada margarini eritin, ince doğranmış sivri biberi ve soğanı ekleyip, kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra dört su bardağı sıcak suyu ve önceden pişirdiğiniz biberli ve soğanlı sosu şehriyelerin üzerine dökün, tuz, karabiber, kekik ekleyip, karıştırın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|