![]() |
Pazılı Kuzu Kapama 3 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pazılı Kuzu Kapama 3Pazılı Kuzu Kapama Tarifi - Pazılı Kuzu Kapama Yapılışı - Pazılı Kuzu Kapama Nasıl Yapılır - Pazılı Kuzu Kapama Malzemeleri 4-6 kişilik Malzemesi 1 kg iri doğranmış kuzu incik veya kuzu kol 1 demet pazı 1 demet dereotu 1 demet maydanoz 10 dal taze soğan 1 havuç 1 soğan 1 çorba kaşığı margarin 1 çorba kaşığı un 3 su bardağı sıcak su Tuz Karabiber Pazıları temizleyip iri iri doğrayın ![]() ![]() ![]() Margarini tencerede eritip eti kızartın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|