Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dana, kuşbaşı, soslu

Soslu Dana Kuşbaşı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Soslu Dana Kuşbaşı



Soslu Dana Kuşbaşı Tarifi - Soslu Dana Kuşbaşı Yapılışı - Soslu Dana Kuşbaşı Nasıl Yapılır - Soslu Dana Kuşbaşı Malzemeleri

Malzeme:

700 -800 g dana kuşbaşı eti

Birkaç kaşık zeytinyağı veya ayçiçek ya da mısırözü yağı

1 kereviz

3 havuç

1/2litre beşamel sosu


Kuşbaşı etleri zeytinyağında kavurup buna ince kesilmiş havuç ve kerevizleri katın Tuz ekip, yavaş yavaş 1 saat kadar pişirin Gerekirse sıcak su veya et suyu koyun Etleri önceden hazırladığınız beşamel sosuyla karıştırın ve tereyağlanmış bir fırın kabına yerleştirin Üzerine çekilmiş peynir serperek sıcak fırında 30 dakika pişirin Fırından çıkarıp sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.