![]() |
Kuşbaşı Etli Ebegümeci 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuşbaşı Etli Ebegümeci 2Kuşbaşı Etli Ebegümeci Tarifi - Kuşbaşı Etli Ebegümeci Yapılışı - Kuşbaşı Etli Ebegümeci Nasıl Yapılır - Kuşbaşı Etli Ebegümeci Malzemeleri 2 kg ebegümeci 3 çorba kaşığı sadeyağ 2,5 çorba kaşığı margarin 150 gr kuzu döşü 1/2 kahve fincanı pirinç 2 soğan (büyük) 4 bardak su ya da etsuyu 2 domates (büyük) veya 1/2 kahve fincanı salça 1/2 çorba kaşığı tuz Bir tencereye sadeyağ, margarin, küçük doğranmış soğanla, kuşbaşı doğranmış, döş tarafından kuzu eti konularak arada bir karıştırılmak suretiyle yarım saat savrulur ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|