![]() |
Keşkef (Keşkek) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keşkef (Keşkek)Keşkef (Keşkek) Keşkef (Keşkek) KAÇ KİŞİLİK: 8-10 HAZIRLAMA SÜRESİ: 15 dk PİŞME SÜRESİ: 75 dk Malzemeler: # 300 gr dövme (aşurelik buğday) # 100 gr nohut # 5 ![]() # 750 gr kemikli koyun eti # 60 gr margarin # Tuz, karabiber, kırmızı tozbiber Hazırlanışı: * Dövme ve nohudu akşamdan 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Etin kemiklerini ayırın ve keşkeği büyük bir tencereye alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Keşkef (Keşkek) Kırşehir'e ait bir yöre yemeğidir ![]() Yorumla ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|