![]() |
Kişnişli Bonfile Sarma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kişnişli Bonfile SarmaGereçler: 600 gr ![]() 100 gr ![]() 200 gr ![]() 100 gr ![]() 300 gr ![]() 300 gr ![]() 5 gr ![]() 5 gr ![]() 200 gr ![]() 2 gr ![]() ![]() Sos Hollandez Malzemesi: 300 gr ![]() 2 adet Pastörize Yumurta 50 gr ![]() 10 gr ![]() 50 gr ![]() 50 gr ![]() 50 gr ![]() 10 adet tane karabiber Yapılışı: Bonfileler 50 gr'lık kesilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Garnitürleri: Sebzeler değişik şekillerde dekorlanır ![]() ![]() ![]() Sos Hollandez: Bir kabın içinde sirke, soğan, tane karabiber kaynatılır ve süzülür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|