![]() |
Kırmızı Biber Soslu Dana Uykuluk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırmızı Biber Soslu Dana UykulukGereçler: Pembe Biber Sos: 1 lt Krema 500 gr ![]() 1 lt ![]() 1 adet soğan 4 diş sarmısak 100 gr ![]() 1 kg ![]() 100 gr ![]() 75 cl ![]() ![]() 20 cl ![]() 50 gr ![]() Muskat cevizi 1 ![]() ![]() 1 adet soğan 4 diş sarmısak 50 cl ![]() Tuz, karabiber 100 gr Tereyağı 1/2 demet dereotu 50 cl ![]() Vol-Au-Vents: 2 kg ![]() 1 adet yumurta Minik taze sebze dilimleri Yapılışı: Milföy hamurlarını orta büyüklükte, yuvarlak formda kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırlamış olduğunuz vol-au-ventlerin üzerine yağlı kağıt örtüp önceden 180 C’de ısıttığınız fırında pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kanyağı ilave edip çektirdikten sonra beyaz şarabı ekleyin ve yarısını çektirip dana bulyonu ve beşamel sosu ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geniş bir flamble tavasında Tereyağını eritip bronise kıyılmış soğan ve sarmısağı soteleyip minik küpler halinde doğranmış Dana Uykuluğu hızlı ateşte soteleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|