![]() |
Gönül- Leman Sam |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Gönül- Leman SamBunca yıl kaçtım herşeyden, tek başıma mücadele ettim hayatla, çıkmaz yollara girdim bazen , boş sokaklara karanlık geceler bazen güneşim oldu, bazen gözyaşımı göstermemeye yardımcı, bazen dost bazen düşman Yürüdüm ardın sıra usulca, korktum yaklaşamadım ![]() Mutluluğa inanmayan hayat felsefem seni görünce kalp çekimi kuvvetine yenildi olduğum yerde kaldım, Bunca yıl herkesten kaçtın En sonunda buldum sandın Ansızın içini açtın Yapma dedim yaptın gönül O bir yolcu sen bir hancı Gördüğün en son yalancı İçinde ki serin sancı Gitmez dedim kaldı gönül Biliyorum bana uzaksın, ama imsansız aşkım sen aslında bana yasaksın, hayallerimin masal perisi gönlümün kanayan yarasısın ![]() Yıldızlara sorduğum , ayı şahit tuttuğum, kara bulutlarla içimi söndürdüğüm , usulca sustuğum karasevdamsın ![]() ![]() ![]() Sus gönlüm kimseler duymasın, nasıl sevdiğimi kimseler bilmesin sus, korktuğun en kötü şey başına geldi, kurtar kendini, yada git ver kalbini ![]() ![]() ![]() Böylesi sevdiğin için Bir kördüğüm oldu için Ağlıyorsun için için Demedim mi sana gönül Sen istedin ben dinledim Senden ayrı olmaz dedim En sonun da bende sevdim Şimdi beni kurtar gönül Leman Sam - Gönül |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ergenekon
|
![]() "Sen istedin ben dinledim Senden ayrı olmaz dedim En sonun da bende sevdim Şimdi beni kurtar gönül" ne güzel değil mi eline sağlık, çok teşekkürler angelesdream ![]() |
![]() |
![]() |
|