![]() |
Beşemal Salçalı Pirzola |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beşemal Salçalı PirzolaMALZEMELER : 1) 10 adet kuzu veya koyun pirzola 2) 2 kalık margarin 3) 3 kaşık un 4) 1,5 su bardağı süt 5) 2 yumurta 6) 1 çorba kaşığı rende kaşar peyniri 7) 1 su bardağı zeytinyağı veya ay çiçek yağı (Kızartma için) 8) Tuz ve karabiber YAPILIŞI : 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() Not : Pirzolalar, beşamal salçası yerine şöyle kaplanabilir: 3-4 patates haşlanıp püre yapılır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|