![]() |
Kayısılı Et |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kayısılı EtMalzemeler 3 Çorba Kaşığı Margarin 1 Kg Yağsız Kuşbaşı Et 2 Adet Soğan 2 Diş Sarmısak 1 Çorba Kaşığı Köri 2 Adet Defne Yaprağı 1 Çubuk Tarçın 1,5 Su Bardağı Su 2 Su Bardağı Sıcak Su 100 gr Kuru Kayısı 150 grYağlı Yoğurt 2 Tatlı Kaşığı Nişasta 2 Adet Kırmızı Elma 2 Çorba Kaşığı Limon Suyu 3 Çorba Kaşığı Kıyılmış Maydanoz Tuz , Karabiber Yapilisi Öncelikle kayısıları 2 su bardağı sıcak suyla ıslatın ve 1 saat bekletin ![]() 2 çorba kaşığı margarini tencereye alın ![]() ![]() ![]() ![]() Tencereye 1 çorba kaşığı margarin daha koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elmaları soymadan incecik dilimleyin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|