Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
boyun, rostosu

Boyun Rostosu

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Boyun Rostosu



malzemeler:

1 Tane koyun boynu

1 Orta boy patates

1 Orta boy havuç

1/2 Su bardağı bezelye

1/2 Tabaka yağlı kağıt

1/2 Çay kaşığı karabiber

2 Yaprak jelatin

1 Tatlı kaşığı tuz
yapılışı:

Boynu düdüklü tencerede 2 su bardağı su ve biraz tuz ilave ederek pişiriniz Etlerini kemiklerinden ayırıp ufak parçalara bölünüz Havuç ve patatesi haşlayıp, fındık büyüklüğünde doğrayınız

Jelatini 4-5 çorba kaşığı kaynar su içerisinde eritiniz Ete jelatinli su, havuç, patates, bezelye, tuz ve karabiber katarak yoğurunuz Rulo yapıp sıkıca yağlı kağıda sarınız Buzdolabında 3-4 saat bekletiniz Dilimlere kesip servis tabağına diziniz Domates ve salatalık dilimleri ile süsleyiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.