Tarçınlı Güveç |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tarçınlı GüveçTarçınlı Güveç Nasıl Yapılır - Tarçınlı Güveç Tarifi - Tarçınlı Güveçin Yapılışı Malzeme 500gr kuzu kusbaşı 1 kilo patlican 1 sogan 2 biber 2 domates 2 yemek kasik margarin 2 cay kaşık tuz kalem tarçın biraz su Yapılışı: patlicanları parmak seklinde uzun olarak kes ve kızart kusbaşı eti az suda haşla sonra yagda kavur soganı ilave et biberleri dogra ilave et domatesleri küçükk kes ilave et kısık ateşte hepsini biraz kavur Güvecin icine bir sıra et bir sıra patlican olarak yerleştir 1 domates ve 1 biberide pisirmeden üzerine süsle tarçını ekle bir cay bardak su ekle ve firinda 10 dakika pisir |
|