Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
güveç, tarçınlı

Tarçınlı Güveç

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tarçınlı Güveç



Tarçınlı Güveç Nasıl Yapılır - Tarçınlı Güveç Tarifi - Tarçınlı Güveçin Yapılışı
Malzeme


500gr kuzu kusbaşı

1 kilo patlican

1 sogan

2 biber

2 domates

2 yemek kasik margarin

2 cay kaşık tuz

kalem tarçın

biraz su


Yapılışı:


patlicanları parmak seklinde uzun olarak kes ve kızart kusbaşı eti az suda haşla sonra yagda kavur soganı ilave et biberleri dogra ilave et domatesleri küçükk kes ilave et kısık ateşte hepsini biraz kavur Güvecin icine bir sıra et bir sıra patlican olarak yerleştir 1 domates ve 1 biberide pisirmeden üzerine süsle tarçını ekle bir cay bardak su ekle ve firinda 10 dakika pisir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.