Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
izgara, piliç, zencefilli

Zencefilli Piliç İzgara

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Zencefilli Piliç İzgara



Malzemeler:



4 adet piliç göğsü (Biraz dövülmüş)

½ çay bardağı Bizim Ayçiçek Yağı

Tuz

1 tatlı kaşığı zencefil (Rendelenmiş)

1 çay kaşığı karabiber

1 çay kaşığı kırmızıbiber

1 adet sağanın suyu


Hazırlanışı


• Etler hariç tüm malzemeyi bir kap içine koyun Piliçleri de ilave edip iyice karıştırın ve 2 saat kadar dinlenmeye bırakın


• Piliçleri ızgaraya koyup her iki tarafını pişirerek arzu edilen garnitürle servis yapın


Not : İstenildiğinde az yağla teflon tavada da pişirilebilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.