‘Tek eksiğim gol’ |
|
|
#1 |
|
[KAPLAN]
|
‘Tek eksiğim gol’Trabzonspor’un ses getiren transferi Marcelinho, 'Burada çok mutluyum Son maçlarda istediğimizi yapamadık ama iyiye gidiyoruz' dedi![]() Alex daha şanslı’ Transferi olay olan Marcelinho, ilk kez basının karşısına çıktı, birçok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen Brezilyalı oyuncu, Bordo-Mavili kulüpte hiçbir sorunun olmadığını belirtip, “Tek eksiğim golle tanışamamak Son maçlarda istediklerimizi yapamadık ama daha iyiye gidiyoruz” dedi Ricardinho’nun Beşiktaş’a transfer olması halinde Türkiye’de üç önemli sol ayaklı Brezilyalı futbolcu olacağını hatırlatan 31 yaşındaki golcü, “Hepimiz iyi oyuncularız ama Fenerbahçeli Alex biraz daha şanslı Çünkü o uzun zamandır Türkiye’de oynuyor” ifadesini kullandı![]() ‘Fatih gitmeseydi ![]() ![]() ’Marco Aurelio’nun milli takımda oynamasının da doğal karşılanması gerektiğini savunan Marcelinho, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tüm dünyada bunun örnekleri görülebiliyor Kendisi uzun süredir Türkiye’de ve şimdi milli takımda oynamaktan dolayı çok mutlu Performansıyla Türkiye’ye büyük katkı yapacağını düşünüyorum Hertha Berlin’de disiplin sorunları yaşadığım yönünde çıkan haberler gerçek değil Her oyuncunun birkaç hatası olabilir Şimdi 31 yaşındayım ve kendimi çok daha olgun hissediyorum Taraftarların Fatih Tekke lehine tezahürat yapmalarını anlayışla karşılıyorum Fatih iyi bir oyuncuydu Aramızdan gitmesi üzücü ”
|
|
|
|