Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biberli, kuşbaşı

Biberli Kuşbaşı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Biberli Kuşbaşı



Biberli Kuşbaşı Tarifi - Biberli Kuşbaşı Yapılışı - Biberli Kuşbaşı Nasıl Yapılır - Biberli Kuşbaşı Malzemeleri

İçindekiler:

1 paket Banvit Hindi Göğüs Kuşbaşı

4 çorba kaşığı zeytinyağı

1 adet soğan (iri rendelenmiş)

1 adet defne yaprağı

150 gr kuru fasulye (az haşlanmış)

2 adet domates (iri doğranmış)

15 diş sarmısak

3 adet yeşil biber (közlenmiş, iri doğranmış)

3 adet etli kırmızıbiber (közlenmiş, iri doğranmış)

8 adet yeşil zeytin (çekirdekleri çıkartılmış)

1 tatlı kaşığı tozşeker

4 çorba kaşığı maydanoz (ince kıyılmış)

4 çorba kaşığı taze nane (ince kıyılmış)

450 ml su (kaynar)

Tuz


Isıtılmış zeytinyağında soğanları yumuşayıncaya kadar yaklaşık 5 dak soteleyin Et ve defne yaprağını ilave edip 5 dak pişirin

Kurufasulye, domates, sarmısak, yeşil biber, etli kırmızı biber, zeytinin yarısı, tozşeker, iki çorba kaşığı maydanoz, iki çorba kaşığı nane ve suyu katıp karıştırın ve kısık ateşte suyunu çekinceye kadar yaklaşık 15 dak pişirin

Kalan maydanoz ve naneyi serpip, zeytin ile süsleyerek sıcak ya da soğuk servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.