![]() |
Biberli Kuşbaşı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biberli KuşbaşıBiberli Kuşbaşı Tarifi - Biberli Kuşbaşı Yapılışı - Biberli Kuşbaşı Nasıl Yapılır - Biberli Kuşbaşı Malzemeleri İçindekiler: 1 paket Banvit Hindi Göğüs Kuşbaşı 4 çorba kaşığı zeytinyağı 1 adet soğan (iri rendelenmiş) 1 adet defne yaprağı 150 gr kuru fasulye (az haşlanmış) 2 adet domates (iri doğranmış) 15 diş sarmısak 3 adet yeşil biber (közlenmiş, iri doğranmış) 3 adet etli kırmızıbiber (közlenmiş, iri doğranmış) 8 adet yeşil zeytin (çekirdekleri çıkartılmış) 1 tatlı kaşığı tozşeker 4 çorba kaşığı maydanoz (ince kıyılmış) 4 çorba kaşığı taze nane (ince kıyılmış) 450 ml su (kaynar) Tuz Isıtılmış zeytinyağında soğanları yumuşayıncaya kadar yaklaşık 5 dak ![]() ![]() ![]() ![]() Kurufasulye, domates, sarmısak, yeşil biber, etli kırmızı biber, zeytinin yarısı, tozşeker, iki çorba kaşığı maydanoz, iki çorba kaşığı nane ve suyu katıp karıştırın ve kısık ateşte suyunu çekinceye kadar yaklaşık 15 dak ![]() ![]() Kalan maydanoz ve naneyi serpip, zeytin ile süsleyerek sıcak ya da soğuk servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|