![]() |
Kestaneli Dana Güveç |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kestaneli Dana GüveçMalzemeler: # 400 gr dana kuşbaşı # 20 kestane # 2 havuç # 8-10 arpacık soğan # 10 diş sarımsak # 1 çorba kaşığı kişniş tohumu # 3 defneyaprağı # 1 çorba kaşığı kuşüzümü # 1 tatlı kaşığı tozşeker # 1 çorba kaşığı sirke # 5-6 sivribiber # 1 çorba kaşığı nar ekşisi # 1 su bardağı su # 30 gr margarin # 2 dal maydanoz # Tuz Hazırlanışı: * Soğan ve sarımsakları soyun ![]() ![]() ![]() * Kestanelerin üzerini çizip hafif diri kıvamda haşlayın ve kabuklarını soyun ![]() ![]() ![]() * Eti güvece alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|