![]() |
Süt Kuzusu Kağit Kebabi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Süt Kuzusu Kağit KebabiMalzemeler : 1 kg ![]() 1 adet kuzu karaciğeri 4 adet böbrek 10 adet yeşil soğan 1 demet dereotu 1 demet maydanoz 3 çorba kaşığı margarin 1 çorba kaşığı kekik Karabiber Tuz Hazırlanışı : Kuzu karaciğerini yumurta büyüklüğünde parçalara doğrayın ![]() ![]() Yeşil soğanları yıkayıp birer santim uzunluğunda parçalar halinde doğrayın ![]() ![]() Büyükçe bir sahana, kemikli olarak irice kuşbaşı kesilmiş süt kuzusunu ve karaciğeri, böbrekleri koyun ![]() ![]() Sonra bu karışık etleri, üst üste yayılmış ve üstüne 3 çorba kaşığı margarin sıvanmış yağlı kağıdın üzerine alın, kağıdın yanlarını etlerin üzerine çevirerek sardırın ve dört köşe bir paket yaparak iple sıkıca bağlayın ![]() Paketin üstünü su ile ıslattıktan sonra, bir tepsiye yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|