![]() |
Erişteli Süt Kebap Kavurması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erişteli Süt Kebap Kavurması![]() 6 kişilik Malzemeler: 1 kg (koyun koldan kesilmiş) kuşbaşı et 50 gr tereyağı 1 çay bardağı ayçiçeği yağı 1 su bardağı sıcak süt 5 soğan 2 taze soğan sapı 4 dal maydanoz 1 çay kaşığı pul biber Tuz, karabiber Erişte için: 1 paket hazır erişte 1 çorba kaşığı domates salçası 1 çorba kaşığı biber salçası 3 çorba kaşığı zeytinyağı Tuz Hazırlanışı: *Erişteyi makarna gibi tuzlu suda haşlayıp (3 kaşık haşlama suyunu ayırın) süzün ![]() ![]() ![]() ![]() *Soğanları soyup piyaz doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|