Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
beşamelli, kuşbaşı

Beşamelli Kuşbaşı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Beşamelli Kuşbaşı



Beşamelli Kuşbaşı Tarifi - Beşamelli Kuşbaşı Nasıl Yapılır - Beşamelli Kuşbaşı Malzemeleri


Malzemeler

750 gr kuşbaşı et (dana)

3 kaşık bitkisel yağ

1 orta boy patates

3 küçük havuç

2 fincan rende kaşar

1 çorba kaşığı margarin

Tuz

2 bardak beşamel sosu


Yapılışı

Patetes ve havuçları minik küpler halinda doğrayıp bitkisel yağda çevirin Sonra tuzunu ve eti ilave edip çevire çevire kızatın Et pişene kadar sıcak su veya et suyunu ilave edebilirsiniz Etler pişinde fırın tepsisine margarinle iyice yağlayın Etleri tepsiye alıp beşamel sosunu üzerine dökün Rende kaşarı serpip 30 dk kadar fırında pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.