Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bademli, biftek, üzümlü

Bademli Üzümlü Biftek

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bademli Üzümlü Biftek




Malzemeler :

• 8 adet dana bifteği

• 2 yemek kaşığı kabukları soyulup kıyılmış badem

• 2 yemek kaşığı kuru üzüm

• 4 yemek kaşığı tereyağ

• 4 yemek kaşığı rende kaşar peyniri

• Tuz, karabiber


Bademli Üzümlü Biftek

yemeğinin hazırlanışı:

Maydanoz, badem, kaşar peyniri, tuz ve karabiberi bir kasede karıştırın Her bifteğin ortasına bu karışımdan birer kaşık koyup rulo şeklinde sarın Açılmaması için kürdanla tutturabilir ya da iple bağlayabilirsiniz Kızartma tavasında tereyağını eritin Ruloları ekleyip her yanını iyice kızartın Üzerine 1 su bardağı sıcak su ilave edip 20 dakika kaynatın Sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.